Hunkatte

Mittens&Kittens

"All you need is love - and a cat"

Hunkattene

Jungle Man's Niagra


er husets anden fertile hun. Niagra har husets største hjerte og meldte sig frivilligt som barnepige, da Squat havde små. Lige nu har hun sit eget første kuld, som hun passer til den store guldmedalje. Desværre var hendes drægtighed meget problemfyldt, og vi har valgt at sterilisere Niagra, når hun er færdig med at diegive. Hun bliver husets klart mest kælne kælekat.

De fertile damer

Jungle Man's Squat

er husets første fertile hun. Vi forelskede os i hende helt fra USA. Hun er virkelig smuk, og det ved hun godt. Hun trives bedst i toppen af klatretårnet, hvor hun kan overskue huset. Hun har et stort mjav-forråd, som hun gerne bruger til at fortælle, at hun er lækkersulten eller trænger til nus. Squat fik Mittens& Kittens' første kuld i august 2019 - fem lækre killinger, som i dag bor hos gode kattefamilier over hele landet. Bortset fra Felicette, der insisterede på at blive boende. Det er Squat glad for - de to nusser hinanden meget.

Jungle Man's Daim


er vores indtil nu mindste fertile dame. Daim er en genert og meget observerende ung dame. Hun er forsigtig i mødet med nye mennesker, men hun er ret sky. Det betyder også, at det er virkeligt svært at tage billeder af hende, for selv om hun gerne vil kæle og snakke, så løber hun, så snart hun ser et kamera. Daim er smuk, trefarvet og enormt akrobatisk. Hun kan feks. klatre op og ned ad ribber og gå på line på tørrestativet!

Jungle Man's Siggy


kan knap kaldes en dame endnu.  Denne smukke, blå åbenbaring er vores fremtidige avlshun. Vi glæder os meget til at lære hende at kende!

De neutraliserede damer

Mittens & Kittens Felicette


er af egen avl. Hun havde en svær start på livet og blev håndopflasket. Derfor er hun ekstremt håndvant, tryg og kælen. Hun er også ret lille og pjusket og elskelig. Fordi hun er så lille og nysgerrig er det hende, der tørrer støv af på de mest utilgængelige steder


Mittens


var første mis i huset, og hun er egentlig vores datter kat. Hendes stamtavlenavn er Lillieqvist Bailey. Vi har opkaldt katteriet efter hende, fordi hun er og var familiens første maine coon. Da hun er alderspræsident har hun meget bestemte holdninger til, hvordan tingene skal foregå, og vil for eksempel aldeles ikke spise vådfoder sammen med de andre. Så hun får egen servering. Det manglede da bare:)