Hunkatte

Hunkattene

Jungle Man's Siggy


Er vores yngste fertile hun. Siggy er enormt kælen og vil altid gerne snakkes med. Hun er også en rigtig vand"hund". Hun elsker at sidde i badekarret og pjaske, og hvis hun ikke kan det, kan hun altid vælte vandskålen og pjaske i det.

De fertile damer

Jungle Man's Squat

er husets første fertile hun. Vi forelskede os i hende helt fra USA. Hun er virkelig smuk, og det ved hun godt. Hun trives bedst i toppen af klatretårnet, hvor hun kan overskue huset. Hun har et stort mjav-forråd, som hun gerne bruger til at fortælle, at hun er lækkersulten eller trænger til nus. Squat fik Mittens& Kittens' første kuld i august 2019 - fem lækre killinger, som i dag bor hos gode kattefamilier over hele landet. 

Jungle Man's Daim


er vores indtil nu mellemste dame. Daim er en genert og meget observerende ung dame. Hun er forsigtig i mødet med nye mennesker, men hun er ret sky. Det betyder også, at det er virkeligt svært at tage billeder af hende, for selv om hun gerne vil kæle og snakke, så løber hun, så snart hun ser et kamera. Daim er smuk, trefarvet og enormt akrobatisk. Hun kan feks. klatre op og ned ad ribber og gå på line på tørrestativet!

De neutraliserede damer

Mittens


var første mis i huset, og hun er egentlig vores datter kat. Hendes stamtavlenavn er Lillieqvist Bailey. Vi har opkaldt katteriet efter hende, fordi hun er og var familiens første maine coon. Da hun er alderspræsident har hun meget bestemte holdninger til, hvordan tingene skal foregå, og vil for eksempel aldeles ikke spise vådfoder sammen med de andre. Så hun får egen servering. Det manglede da bare:)

Mittens & Kittens Felicette


er af egen avl. Hun havde en svær start på livet og blev håndopflasket. Derfor er hun ekstremt håndvant, tryg og kælen. Hun er også ret lille og pjusket og elskelig. Fordi hun er så lille og nysgerrig er det hende, der tørrer støv af på de mest utilgængelige steder


Jungleman's Niagara


Niagara har husets største hjerte og meldte sig frivilligt som barnepige, da Squat havde små. Da Orakules ankom, passede hun ham sammen med sine egne killinger.  Desværre var hendes første og eneste drægtighed meget problemfyldt, og vi har valgt at sterilisere Niagara, så nu nyder hun sit otium.